Band-Bio

Doctor’s Order is een ervaren coverband die het publiek verrast met een dansbare mix van soul, pop, funk en een vleugje rock. In de kroeg, op het festival, op je personeelsfeest of bruiloft; daar waar Doctor’s Order speelt, is het feest!

Het Zwolse Doctor’s Order bestaat uit zes doorgewinterde muzikanten die bij elk optreden hetzelfde doel voor ogen hebben: een feestje bouwen, het publiek vermaken en iedereen een onvergetelijke middag of avond bezorgen. De band bestaat sinds 2003, heeft talloze optredens achter de rug en speelt steeds maximaal in op de locatie én op de gelegenheid.

Wat Doctor’s Order anders maakt dan andere coverbands? Misschien is dat wel de interactie met het publiek, of de manier waarop de band keer op keer de dansvloer vol krijgt. Puur plezier en entertainment. De zes muzikanten schuwen het experiment ook niet; heel wat nummers krijgen een eigen draai of zijn onderdeel van verrassende medleys.

Doctor’s Order vermaakt het publiek en neemt iedere toeschouwer mee op een muzikale reis langs 50 jaar muziekgeschiedenis. Van klassiekers uit de 60s tot de nieuwste funkhits van nu, van dansbare disco uit de 70s tot grote pophits rond de eeuwwisseling. Doctor’s Order weet wat werkt, weet wat mensen beweegt en krijgt geheid de voetjes van de vloer.

Kortom: zoek je een goede band die zorgt voor een geslaagde kroegavond? Ga je trouwen en wil je een onvergetelijke bruiloft? Zoek je een formatie die je afterparty luister bijzet? Een band die schittert op jouw festival, dorpsfeest of bedrijfsfeest? Het recept heet Doctor’s Order.